Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=yI2oS2hoL0k
už se ani nekaju
s plnými kukadly něhy
přivřu víčka, mrk
čočka se po duhovce rozlije
... černá ...
pár skleniček vína
dnes žádná vodka
a nepříde mi to už ani blbý
hořím samou láskou
a něco mi prostě chybí
jsem lovec z Beránkovic
dnes Hydem
dobře žes nepotkal mě
*
lásko dnes promiň
sbohem
jsi zakukadlená něha... mrk... je to fantazie a krása... moc se mi líbí!!! ST. P.S. mi nevadí, že jsi Hydečka, počkám na Jekyllku... :-))
01.05.2017 05:46:06 | Iva Husárková