Doba zkoušek
Déšť a záplavy
smutek
nesplaví
ba naopak
Avšak po všech těch hodinách
po dnech
kdy v obavách vstávaly vlasy
úžil se dech
při pohledech na říční koryto
nastala doba poklesů
(hladiny i morálky)
Byli jsme podrobeni mnohadenní zkoušce
vyloučení z pekel
nad Zemí
ti totiž konali zásnuby
MENE TEKEL
Zahrádkáři
ti jediní získali
spodní vodu
potěšeni byli i vlekaři
(pro vodní slalom
prapodivné lyže)
Shalom
Ostatní zpovzdálí
Nejsem roztoužen
nemyslím na negližé
plné bujných proporcí
jež bych laskavě laskal
Mnozí se spokojí
s listy Playboy(e)
První květen nastal
Ti smělejší
co briskně mění něžnější
za smělé
spočinou smírně před aktem
s cizí ženou
uvnitř nepokoje
Odříkaví lidé budou žadonit
o vezdejší
chléb
Vískej mě drahoušku ve vlasech
nechám se konejšit
má mysl
leb
Přečteno 395x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Nikita44, Philogyny1, zelená víla, Iva Husárková, Malá mořská víla, Dreamy, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)