S příznakem
Anotace: ...věnuji Ilonce
Slunce
je nevysoko
koulí se po střechách
dvoupodlažních činžáků
dělnických domků
zvláštní úkaz
ručičky hodinek oznamují
je po patnácté hodině
chodníkem
si rom
za dlani vede romku
Znuděné děti
tisknou blistry zvonků
po desítkách
(nedojímá je dospělého výtka
na jejich adresu
ona dítka
jsou i nadále bez stresu
tisknou
a mobilizují
dokonce i imobilní lidi
také ty po noční směně
dává se do křiku
dosud spící dítě
půvabné ženě
štěkají psi
Plísní osoby v penzi
z okna neznámé pachatele
hrozí francouzskými holemi
paže svírané hypertenzí
Jsem
Cítím
jako bych splňoval atributy
sociologů
pro kategorii
STARÝ MLADÝ
Otáčím se k životu zády
Ano život leckdy bývá krutý
ale tu a tam umí odměnit
Z nostalgie
která prý nyní udává směr v módě
je žádoucí a žádaná
navlékám kalhoty se širokými zvony
Ramena
obléknu do saka manšestru
chodidla opatřím semiškami
ke kotníkům
a s jiskrou
příznakem záletníků
jdu pro dnešní noc
hledat sobě nevěstu
Přečteno 483x
Tipy 16
Poslední tipující: odnikud, bogen, piťura, Jort, Ruda Štola, Frr, Šípková Růženka, Philogyny1, Fany
Komentáře (8)
Komentujících (5)