Neděle na periferii
Ticho
je ticho
v nájemních místnostech
snad jen
ach ano
proud vody
míří na dno
vany
patřící
mladé ženě
bydlící
o dvě patra výše
Ne není nutné
ucho pokládat na stěnu
ani být příliš tiše
Za okny
je stále ještě
doba chladná
Zatím
to nebude na promenády
náklonnost zřejmou ze dlaní
cituplného propletence
Očividné vzkypění citů
ponechte na pozdější dobu
Anebo výlučně interiérům
Snad už za dva týdny
jaro láskyplně pohladí můj zátylek
S touto ideou
si vezmu do práce
nu pojmu do parády
ušlechtilý vlasatý cylindr
Nažehlím puky kalhotám
zvláštní péče
dočká se i motýlek
Přečteno 507x
Tipy 17
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, piťura, jitoush, Jort, Amonasr, Fany, Anděl, Philogyny1, odnikud, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)