Kolotoč
Anotace: V kolotoči lží se neustále točím,nejde ho zastavit,nejde z něj vyskočit.Dávní démoni tajemné noci vy...
V kolotoči lží se neustále točím,nejde ho zastavit,nejde z něj vyskočit.Dávní démoni tajemné noci vysvobodí mě z kolovratu lží a nenávisti.Já naoplátku dám jim svoji duši,jen ať servou řetěze mému kolotoči.
Komentáře (0)