Před dvěma dekádami snad
V sídelním místě zůstaly nehnutě stát
už jen ty vzduté navršené budovy
němí svědkové doby ze železobetonových dílů
které pár měsíců po příjezdu tanků spřátelených armád
kupily na sebe toporné rezavé jeřáby
Poslední den měsíce června
obloha vyhlíží nepřátelsky
jako území po Bílé hoře v období temna
ledový vítr od Baltu
tu a tam
v antracitu náznak kobaltu
V příměstské kolonii hrst výškových budov
zůstali zejména penzionovaní
ti co umně vedou své psíky jejichž původ je sporný
Rasa
Ticho
tak typické dobám po vymření
po morové nákaze
po dávce extáze
pro nákupní horečku ve čtvrtek v Kauflandu
osiří parkoviště
i paneláky potemní
už tak snědé mraky
Atmosféru opanovala grošovaná kupovitá
ne
tady rozhodně NE
to tisíce kilometrů daleko
odulý Slezan
chrochtá ze chřtánu DOLCE VITA
Jinde zas tequilu
nosí vyprsená kakaová seňorita
ve Španělích
(proto jste tehdy cinkali klíči
– to jste chtěli?!)
Zadumaně
docházím k dílčímu závěru že Éčka
v potravinách
snáší mnozí s krajní nevolí
ne tak Éčka servírovaná na stříbrných podnosech
co často ulpívají na bossech
v jejich portmoné
na kontech
Papírová éčka snášení milenky i paničky
dívenky i pokladničky
s blahosklonností
Abstinenční příznaky spánkového deficitu
vystřídal přebytek spánku
a doprovodný jev bolesti pánve
i proleženin
Každý extrém škodí
vaše blahorodí
Snad mi ani nechybí lidé
Postrádám na chodnících ženy
Nemusím si prý pořizovat celý pivovar
abych se občas s chutí napil piva
pravil mi bodrý bonviván tam uvnitř mysli
rád bych ochutnal z darů dívek
Je ve zdejších zeměpisných šířkách
tolik půvabných žen s nimiž bych rád
ach ano těla
v příbojích vášně rozeznělá
Ještě před dvěma dekádami muž v mém věku
by byl jistojistě dědeček
Jsem však ze sendvičové generace
částečně pěstím své tělo
mám přednes i svěžího ducha
intimní apetenci bez preparátů
Na vědomost také dávám
jsem nemajetný a tudíž bez éček
Přečteno 495x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, ARTeFakty X. Múzy, Amonasr, Anděl, Iva Husárková, Dreamy, bogen
Komentáře (6)
Komentujících (4)