Anotace: ...
Jednou stejně musel přijít den
kdy budeme usínat sami
zapleteni se svou peřinou
nikoli do sebe
Snažila jsem se přivolat tě zpět
jen jsem však dupala po své hrdosti
která si mne zaslouží více než ty
Smiřuji se lehce s faktem
že tvůj úsměv nebude patřit jen mým očím
které po něm tak hladově toužily
čas mi stejně ukázal tvou pravou tvář
a srdce křičelo uteč
Já ale stále věřila v kouzlo tvých sladkých slov
a nevnímala
že je křičíš do prázdné místnosti
Slunce mne ráno vítá pohlazením svých paprsků
vyzývá mne do nových začátků
a noc
jakoby o tobě stále chtěla dát vědět
volá na mé slzy
chce vidět třpyt na mých tvářích
A když mi nyní nabízíš opět svou náruč
vracím se zpět do pekla
kde je můj žal palivem pro oheň ve tvém srdci