Za neklidu
Náhrdelník dní
zřejmě jsme byli nehodni
vláhy
Okorala půda
Domácí vězení
odulý a nahý
v odrazu zrcadla na stropě
Pálenka
a nuda
Teprve nyní jsme nadmíru odměnění
to když vše mokvá
vše pozemské
Na zinkových parapetech
to prokvétá rzí
zní zádumčivě drahé žestě
pláči společně s nebem
mou tvář zkrápí deště
Ani po COVIDU
nedošel sprostý lid
klidu
zanedbaní lidé s nevyužitými penězi
útočí na nákupní centra
horečně blázní
A já?
společně s biblickými starci
sleduji cudnou
Helenu v lázni
Přečteno 322x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Amonasr, Lighter, jenommarie, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (4)