šumivý víno.
Anotace: slova křehký jak střepy, bolavě hmotný. jednou mi někdo řekl, že prej mám na poezii hlavu, když na to tak koukám, dost o tom pochybuju.
.
vzduch rozbitej na střepy stejně jak
noc na ostrý střepy co řežou každym
nádechem až do hlouby duší snad
jsem vílou jen ne múzou, ne svou
vlastní v bublinkách třpytěj se
polibky co nikdy nedojdou tam
kam měly a ty se schováváš za
svejma řasama pod pokrývkou lži
a smyšlenejch citů jak poprvé se
směješ a nemáš slov mapka
k pokladu třpytí se v bublinkách
šumivýho vína ve kterym je cukru
víc než dost
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: Ijcro, šerý, Marten, jenommarie, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)