Jsem jako to jmelí
Omladina
přehršle ratolestí
Páry jsoucí v letech se zahalenými obličeji
demonstrují osvojení si respirátorů
Příznivci rocku skrz výdejní okénko
dychtivě přijímají svůj chléb tekutý
Na nebi nalézám
zlatavý kov rozkutý
ponořený do kalné lázně
Nebyl jsem dobré dva dny venku
Nyní bez sebevědomí však s břemenem bázně
usiluji o to vyhledat
v hloučcích dívku tu kterou
co má patřičné proporce
S úrodným klínem
jako krajina s černozemí
Správci lesoparku prováděli kácení napadených dřevin
těžbě předcházelo přemnožení jmelí v korunách stromů
A tak park už nadále nebude poskytovat dostatek stinných koutů
Ani dost kmenů k objímání
Početní stavy mladých paní vysoce převyšují ty stromů
Sotva dvacítky a už se jim kolem kolen místo psíků
batolí dítka
Kmeny padly v rámci ozdravění celku
Ledový vítr uvedl zbylé stromy do stavu chvění
Byl bych opět blízko stavu churavění
Kdyby nebylo mládí oděného ve svůdnosti legín
Přečteno 367x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Frr, JohnTanner, Marten, Amonasr, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)