Anotace: …
Sváteční
dal bych si ležák
přestože mám váhu jateční
Skrz prázdnou láhev
vidím další
a další věžák
je dlouhé volno
nejeden je jistě ukojen
zejména ten co má škváru
Však ten
co přežívá z milodarů
tluče u umakartu bytového jádra
špačky
(Stav kdy nenadbývají kačky)
a každou třetí dobu
zakouší pocit zmaru
Pár lidí bude dekorováno
neúčast avizovala sličná Zelenská
Stínohru
chystají úředníci na Hradě
Mi zurčí v mozku Hlavsa
tudíž Mejla
pak taky Abasová Le(j)la
někdejší mluvčí hudebníka
Za To Lela
(v naspídované náladě
po pobytu v Dubaji)
tiskne silikonovou vnadu ke vnadě
přihlížejícím paparazzi se dech zatají
Bulvár poodhalil
senzace chtivě nadále píše
že v mládí bývala o dost chudší
na kontě
nyní ji hýčká bijec
z Hané
pro demonstraci toho že na to má
Moëta do vysokých sklenic nalil
Říkejte mi PANE!
Karle Kryle
národ zas držkou ryje
černozem svatého Václava
Korupce honí kyjem
ubožáky
Daně platí ti nejbídnější z nich
tak jako za Marie Terezie
obdělávající hroudu rustikalu
Zeman
pouští desky obehrané
o news fake
obézní básník ze Slezska
obřadně obráží pěšiny křivolaké
Hamingway a pornodiva Fane
společně vyzvánějí hraně
orgasmy předstírané
hrané
královsky honorované
proč tolik povyku Fane?
Tak jednají osoby zneuznané
píše v doporučeném dopise právník rohovníka
Její odpověď zněla:
Tak to ani náhodou
ve snu leda
o své nevalné minulosti
by mohla vědět spíše Lela
A když se řekne státní svátek
mám díky serverům v hlavě
tak akorát zmatek
nu vot
ještě že je pátek!
Jak svodka ČTK. A kmáni to denně mají k mání.
Smutné, ale dobré počteníčko.
29.10.2022 00:39:28 | šerý