Vyšla jsi z domu...
ven, za mrazivé noci,
jen v pyžamu...
bosé nohy
zasněženou pěšinou
se šinou k silnici,
kde z kanálů k lampám
pára stoupá, jako z tvé pusy
a ty jdeš dál,
směrem k lesu,
navzdory větru,
napsat svou poslední větu...
SERU NA VÁS!