Anotace: odehráno...
do strmýho kopce
vleče nocí káru
plnou kulis
ze svýho životního
dramatu
na šibeničním vršku
z nich postaví hnedle
celý městečko...
jako první se slétnou
vděčný vrány
a náměsíčný psi
radostně vítaj
tuhle frašku
před městem
se usadí sovy
a očarovaně
bez hnutí civí
z první brázdy
hvězdičky jenom
shovívavě pomrkávaj
a čekaj jak to
dopadne...
první vezme za svý
brána do města
a skučící vítr
se opře do
do překližkovej zdí
roztančenejch domů
lijavce smejou
střechy nalakovaný
levnou barvou
a z dáli už hřmí
aplaus nadšený bouře...
dohráno
tak naposledy –
docela naposledy
skončil
jeho unikátní kus...
Kus, co se dá zahrát jenom jednou (trhák) ... dej si záležet, Frr-áčku:)
08.07.2017 22:07:03 | Ragnell
...ty já nevím, mě se nevím proč vybavil Noe a potopa světa...to bylo pořádný drama...;-))
07.07.2017 16:54:54 | bogen
...ani nevím proč, ale napadlo mě, že bych si tam rád opřel kolo...:-)
07.07.2017 14:38:18 | Jort
to by se náhodou moc hodilo-sovy by je zíraly a psíci by patrně na chvíli přestali výti a asi některý z nich by se na Tvý kolo spokojeně vymočil..:-) :-D*
07.07.2017 19:41:44 | Frr