Anotace: havrani - (ve slengu) zaměstnanci pohřebního ústavu odvážející nebožtíky...
ve skalách vykvet kamenný kvítek
komu bych ho utrh pro radost ?
ženám se sluší nosit živé květy
žádnou náruživou geoložku neznám
a sochám květy nedávám...
tak dál nad ním
spokojeně krouží horští ptáci
smáčí jej ledové lijavce
v horku si na něm ještěřice hoví...
pořád ten kvítek ale nosím v hlavě
ve snu si k němu často přivoním...
stejně to nakonec dlouho nevydržím
vylezu do skal a utrhnu ho
do klopy si jej dám
až mě budou havrani
jednou do penálu ukládat
třeba pobavený úsměv
na jejich tváři vyvolám...
...to když jdeme s doktorem M., kol výkladu pohřebního ústavu, tak si čteme parte jako ligovou tabulku...:-)
15.02.2018 16:30:23 | Jort
Frr...opravdu něžné...vytahuji kapesník...tak do penálu...hmmm...**ST**
Tady skoro soused má na zahradě nahou ženu. Bílý kámen. Neustále mu bylo divné, že má hnědá ňadra. Pořád musel šúrovat. Až k ní dal fotopast. Sousedovic sedmiletý kluk jí chodil ta ňadra hladit. Asi si moc nemyl ruce...
14.02.2018 15:35:50 | Anděl
pokud ten kvítek byl ďáblík bahenní,
tak by to tak mohlo dopadnout
a možná, že nějaký nadšený ochranář
by zažíval zadostučinění:-) :-) :-)
14.02.2018 10:28:54 | Akyš