ČEKÁRNA
Anotace: Čekání u lékařů je někdy velmi deprimující, zvláště pro mě, jelikož se strašně bojím.
čekárna plná lidí
každý má své trápení
kolik bolestí se vejde za zavřené dveře ordinace ?
sotva jedna vejde dovnitř
na její místo v čekárně se už tlačí druhá
čeká a doufá v nadcházející úlevu
,,Paní bolest první , pojďte dovnitř a odložte si."
,,Paní bolest druhá , kartičku od pojišťovny máte?"
,,Pane bolest třetí , dojděte si na sono a pak se s výsledkem vraťte. Moment, potřebujete žádanku, jinak Vás nevemou přeci ! "
,,Paní bolest dvanáctá, ..................."
nejen z ordinace prosakuje bolest až na chodbu
v čekárně jí je tolik že by se dala krájet
plazí se po zemi chodbách zdech a lavicích
z jedné sedačky na druhou
z jedněch úst do dalších
příběhy starých současných i budoucích bolestí
zaplavují celou čekárnu až po strop
odcházím přijdu jindy
Přečteno 646x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta, Satha
Komentáře (2)
Komentujících (2)