Anotace: ***
Sbírka: Z černé i bíle tmy
Blýsklo se
ale odešla dřív
než se zahřmělo.
Interupce výčitek
nevyřknuté pokání
mlčící omluvy.
Nevěra zůstane
cobykdyby
končící v dlani.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?