Anotace: Vyhlašuju soukromé pátrání. Ztratila se mi tepna. Asi už věděla, že mám v úmyslu za...
Poezie v proze je o dost vyssi level u tebe nez to, co mas v kategorii klasickejch basni.
Tohle je taky fajn. :)
04.06.2013 00:55:48 | Jan Voralberg
škoda že to nebyla krkavice.. té stačí 3 sekundy nadechnutí.. a pak sfoukne svíce..
ale kouzlo vlasů kaštanů.. zahojí každou ránu :)
08.03.2013 23:10:56 | blue