Vzdušná realita
Tak jak každý den,
Kyslík.
Tak jak každý den,
Světlo.
Tak jak si to říkám,
tak to je,
protože realita,
i když nechceš,
ti dá pěstí.
Nebo tě pohladí.
Krokem to jde.
Běžet,ale nestačíš si všímat.
Že to hezký. Je všude v nečem. Koukej!
Tady, a tady a tady...
Nádhera!
Nebo se pletu?
Komentáře (0)