Anotace: ...
Cítím v tom dost smutek Márty Kudlanko..a pokaždý i něco co tě asi hodně trápí..no, nevěřím že nemůže dojít ke zmêně ,múúúže ale cesta nikdy není z cukru že ano ..možná ty ledy prolomíš a bude nejen kafe ale to tu nebudem prozrazovat ..básníkova zpověď je mi svatá:-) ber mê s rezervou viš jak to semnou je ;) jednou najdeš tu svou a bude vanilkové milováni :-)
29.10.2013 09:49:39 | xoxoxo
Víš že kdysi pravil M.Jackson (zpěvák aby nedošlo k záměně) že v podstatě je člověk celý život sám...
Na tom je kus pravdy a bez ohledu na to, zda jsou kol tebe lidé...
Každý jsem nějaký a každému z nás se něčeho dostává, jiného již méně...
Tak to je a bylo.
Měj rozkošné odpoledne. Má úcta :)
29.10.2013 10:20:38 | kudlankaW
Samota je krásná ale musíš mít někoho komu o ní budeš vyprávět..já mám ráda samotu ale nesmí trvat dlouho víš..taknějaktobude :-)
29.10.2013 10:29:55 | xoxoxo
Ano, nezbývá než souhlasit. Tedy provádím pukrle a jsem s přátelským pozdravem.
29.10.2013 11:35:43 | kudlankaW