Anotace: ...
Je dobrá a pro mne představuje prezentaci vývoje poezie pro 21. století. Kdepak je ušlechtilé kňourání básníků píšících před sto lety? Ani dnes a zítra nebude poezie přímočará, vždycky ji budou zdobit spodoby, ale používá jazyk bez kudrlinek a používá výrazy, o nichž jsme ještě před pár lety nevěděli, že vůbec vzniknou.
01.11.2013 20:08:46 | aravara