Proti proudu
Očarován listopadovou řekou
nad níž se vznáší lehký opar.
Uvědomuji si
JSEM!
Mysl mám nenechavou
vzpomínky po proudu plavou
a čas společně s nimi
unáší mé dětství
nejisté kroky - rýmy.
Už se nehodlám ohlížet,
mám jasno,
musím proti proudu času,
tvořit, zanechat stopu, odkaz,
toť myšleno bez pohnutí,
bez PATOSU!
Přečteno 488x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Inna M., terezkys, Robin Marnolli
Komentáře (5)
Komentujících (3)