na táčky...
Anotace: když přijde chuť na medové koláčky...
ochladilo se
vzduch je prosycen
horskou vodní tříští
káňata loví polní havěť
a my nasloucháme
jejich křiklavým rozhovorům
položil jsem jí ruce na ramena
a ona se zachvěla úsměvem
do koutků ústům
víte příteli že noc začíná
až když nerozeznáte
bílou nit od černé
a přitiskla si šaty
uhlem vyšívané
k alabastrovému tělu
na znamení demonstrace
až se země zatřese
až vyvrhne svá břemena
někdo se zeptá
co je to s ní?
a ona odpoví
hle člověče uzři své skutky
nejspíš přemýšlela
o konci světa
ale já naopak
o bedlivě střežených tajemstvích
jež přináší začátky
pro chvíle jako tahle
kdy je čas na procházky
Přečteno 412x
Tipy 18
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radhuza, Amonasr, poeta, Aťan, Luky-33, Isquieasuus, maliska, lola působivá, Joe Vai, ...
Komentáře (0)