Anotace: ...
Tohle je ..fascinující právě tak jak to mám ráda a moc hezké obraty ti povím jedna pro mě z nej od tebe :-)
29.11.2013 09:16:53 | xoxoxo
Drahá D.
Mám velikou potěchu v osrdí, jsem mile rozechvěn.
Kéž bych i nadála mohl tě těšiti svými opusy...
Tvé hodnocení mě jistým způsobem zavazuje.
Zasílám díky tam, kde právě jsi.
S úctou a za vzpomínek
Martin K.K.
29.11.2013 09:25:36 | kudlankaW
Wikipedia: Kudlanka múzová je velmi vzácný druh kudlanky.
Je to všežravec o velikosti až metr osmdesát. Kudlanky múzové, narozdíl od jiných kudlanek se dožívají mnohem vyššího věku a jejich zvlášností je smysl pro umění. Jeden vzácný exemplář byl dokonce nedávno spatřen kdesi na Moravě...:-)
27.11.2013 20:26:28 | Robin Marnolli
Děkuji velmi. Vykouzlil si na mé tváři úsměv Robine.
A to se v běžném životě podaří jen málokomu.
Ještě jednou díky!
Přeji Ti štěstí a klid v duši
Martin Kristián :)
27.11.2013 22:33:43 | kudlankaW