Anotace: ...
Je krásné jen čichat se zavřenýma očima a nemyslet na nic. Už jen ta vůně sama přináší do mysli vlastní obrazy. Pro mě je nejčastější hladina vody, splynutí s jedinou táhlou vlnou. Pak slyším i hudbu a vím jak ohluchlý Bedřich Smetana dokázal tvořit. To není o fyzickém sluchu. Tolikrát už jsem slyšela jeho Vltavu, ale uvnitř v sobě, jako píseň té bezejmenné řeky. :O)
23.02.2014 16:23:04 | Tichá meluzína
Jirko - líbí se mi tvé práce, ale tahle mne zaujala nejvíc - zejména od první vůně... ale je fakt, že i ten úvod byl nutný k pochopení toho ostatního. Paráda - a ST
23.02.2014 11:28:31 | aravara