Anotace: a budeš tam dál i když odtamtud vyjdeš…
mně se moc líbí název a anotace...
a i to tvoje nalezení... díky, já si jen uvědomila, že můj neodejde...
06.03.2014 05:46:06 | zelená víla
to je všechno pěkné,dokonce jsi mě uměl přemístit i do Afriky,ale já se vrátila v čase a přečetla jsem si tvoje...Roz puštěná,o jedné pastelce,jak se jaří,Samandhi,o balení,momentky a spoustu a spoustu dalších.Takže díky za počet.Jinak další dva ST :-)
27.02.2014 18:10:58 | střelkyně1
"Všechno nové jest zapomnění" a "Všechno vědění jest jen rozpomínání." Já myslím, že řekli oba totéž. :O) Krásná báseň. Při jejím čtení se mi těsně kolem oken snášeli modré veverky na odhalený trávník, aby skýtající se potravou dodaly svému vzhledu na ještě větší baculatosti a jejich křídla získala více duhového lesku. ST :O)
27.02.2014 12:01:01 | Tichá meluzína