Anotace: ...
Dnes bylo tak krásně, že by byl téměř neodpustitelný hřích zůstat celý den zavření uvnitř. Tvoje báseň je jako pokračování těch výjimečných jarních dní. Voní z těch slov sama bující příroda. Děkuji za nevšedně krásné počtení. :O)
20.03.2014 18:58:47 | Tichá meluzína
Mé pozdravení Tichá...
Jsem potěšen tvými slovy, hledí tak laskavě.
Díky za ně.
S úctou
Martin Kristián Kudlák
20.03.2014 20:44:50 | kudlankaW