Anotace: z rozprav se šamanem...
vyběhni ven a zakřič.. cokoli... křič a tancuj u toho... tancuj ve sněhu, v dešti to je fuk.. prostě jen blbni...jsi součástí něčeho, ale taky sám sebe... a taky toho , že můžeš cokoli... cokoli, co pustíš do sebe a co se ti vrátí... tak tanči a objevuj ...
29.01.2015 01:28:39 | zelená víla
AGARAGAR JE MŮJ BRÁCHA - ARAVARA... Tenhle názor na to, kde se vzal život a z něho pak i člověk je doST blízký mému přesvědčení - i když není zcela totožný a leccos ještě podržel za zuby.
03.10.2014 21:03:43 | aravara
Lze to jistě provést mnoha způsoby. S jedním způsobem mám zkušenost přímo osobní a musím říct, že je to nejhezčí a zároveň nejnevyzpytatelnější věc, jakou jsem si kdy vyzkoušela. Co si z toho zatím odnáším je, že vím, že vůbec nic nevím, že horu nepřenesu a světem nepohnu, ale, že i kdybych to všechno svedla, bude mi to na nic, protože si to vždycky bude hledat svoji vlastní cestu. :O)
03.10.2014 12:39:31 | Tichá meluzína