Anotace: to je tak když vám Ujetá Sobota sjede do neděle... jen za tím včerejškem zavřu dveře...
Až tam budu mít cestu při příštích slavnostech oranžového měsíce, dodám mu ještě nafukovacího pianistu s aprobací na žokeje žížalých dostihů v pralesním porostu. Jen.....Snad se nebude zlobit, že měli pouze barové provedení se zapáleným čibukem a hambatou tanečnicí na klíně. Snažila jsem se přemluvit k dobrodružné cestě Petra Maláska, ale poslal mě do háje, že doma už má pořádnou čiču. Ale naštěstí mi doporučil kvalitní lisovnu plastických hmot tzv. VIPLPH, z jejichž dílny původně vzešli i slavní, pražští The Plastic People. Ještě poslední věc. Na visačce stojí velkým písmem varování UŽÍVEJTE A SKLADUJTE MIMO DOSAH OSTRÝCH PŘEDMĚTŮ, tak kdyby náhodou došlo k nehodě, přivezu mu jen vysoce elastický pytel ke sběru kokosových ořechů a toho pianistu budete muset dodat Vy zase příště. Tak ať Vám doutná tabákové listí a v hrnci pěkně měkne ayahuasca. Jo a moooc hezky jste to zase napsal. :O)
06.10.2014 00:46:58 | Tichá meluzína
pianista problém nebude...spíš náhradní klapky...
06.10.2014 13:16:04 | enigman
Ty dodá filmové studio Barrandov. Mladší, do 25 let, mají teprve v záběhu, ale některé starší, od 30 a výše, už souhlasily i s delší cestou. Sešlo se jich už více než 20 a každá samozřejmě s vlastní klapačkou a pořádným kusem křídy, takže zubatý, bělovlasý bůh bude mít zas chvíli o zábavu postaráno. S holkama si řádně poklape a křídy se hodí na malování magických kruhů v kukuřici nebo si spolu s Centeotlem zaskáčou panáka-pro Quetzalcoatla vzhledem k délce jeho těla doporučuji místo panáka namalovat pořádnou žížalu-či vzájemně jeden druhému nakříduje drápky a hoši si udělají francouzskou manikůru. :O)
06.10.2014 15:44:44 | Tichá meluzína