Anotace: s jejím vesmírem...
je to už delší doba, kdy jsem se pracovně potkala s jedním pánem, postihla ho mozková příhoda a on se znova vše učil... dlouho jsem necítila v očích tolik radosti...pozorovala jsem, jak se učí hladit Ajinu a cítila jsem neskutečnej přínos jednoho pro druhého... pozorovat tyhle kouzla, tyhle zákoutí mě nikdy nepřestane fascinovat... i to jak zájem o někoho, dotek vytváří hebkost v očích...
23.01.2015 14:50:55 | zelená víla
terra incognita? pro developery je již všechno k dispozici.. kde domov můj?
17.10.2014 08:40:13 | Petbab
...téměř nic nechápu,nějaká přírodní síla na mě ale silně působí...skvělé...
16.10.2014 23:30:51 | bogen
Ahoj enigman, mám pred naturálnou tvorbou rešpekt. Tvoja báseň pôsobila magicky. Príjemné čítanie.
16.10.2014 20:34:01 | Olex