ŘEV DUŠE
Anotace: pocity lidí žijících na ulici...
Tato doba drtí mě, pro mě není
V nečinnosti dlím, své sny života spřádám
Touha má zvednout se je veliká, svůj život však černý vidím
Pomalu vzdávám vše, má mysl v chmuru utápí se
Alkohol a drogy milenky mé jsou
Dny plynou, hlasu lidského neslyším, vlídného slova pro mě není
Duše má, proč mě tak bolet umíš
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Malá mořská víla
Komentáře (7)
Komentujících (2)