Anotace: la vida...
modravá hladina a já... brýle na potápění... mořskej svět, někdy jsem se bála :-) probíhá ti hlavou vše, tak nějak pod hladinou, zázraky... co v tobě zůstávají, proč by je člověk zapomínal...
sundavám brýle, hladím hladinu... a myslím na bosé nohy a krb... na ticho, na slova, na smích... tyhle snímky tvoří...
04.01.2015 02:18:25 | zelená víla
byla by škoda, kdyby tvé obrazy měly rám, omezovaly by potom fantazii..a že neměla kopýtka, kdyby ano,musela bych chodit na manikúru:-)
19.12.2014 20:19:25 | básněnka
Příteli, Tvá kaleidoskopicky vysnívaná setkání s animami v exotických světech
jsou jediným hlubinným dialogem z tou-jež podává mateří doušky živé vody Prapaměti...- pokaždé jinými dlaněmi..Byla by z Tvých poutavých setkání s animami krásná knížka-pracovně bych ji nazval "ENIGMATOVIC ANIMA"
19.12.2014 18:07:37 | Frr