Anotace: nemůžeš doufat v oheň…nebo ano?
Záleží na tom, jak možně i nemožně jsi hotov ho vnímat. Jak moc jsi spontánní? A kolik v sobě najdeš klidu? Je oheň jenom to, co hoří? A co když ano? Záleží jak se díváš. Ve tmě může číhat třeba šavlozubý tygr. Přesně za tvými zády, plíží se jako velká kočka. Můžeš s jistotou říct, že tam nikdy nestál? Proč je na položenou otázku nejlepší odpovědí další otázka? Proč z nich mám takovou radost? Kdo vymyslel otazníky? Proč máš tak velké oči, uši a zuby? Já chci vidět, slyšet a smát se. :O)
09.01.2015 17:17:59 | Tichá meluzína
Porad se ptam co bylo pred vesmirem a on se záhadne smeje ;-)
09.01.2015 14:17:35 | xoxoxo