Anotace: ...
už pár měsíců potkávám jednu Lucku, nechodí, nohy má šikovnější než ruce, nemluví a má milujícího dědu, kterému se v očích právě věčnost zrcadlí...
včera jsem ji přinesla kvarteto, karty a motýlem Emanuelem a vílou Amálkou...pochopila princip hry a taky pochopila, že když bude žonglovat od jednoho k druhému, tak celou hru prodlouží... pravidla se přizpůsobují jí, nedokáže držet karty a hraje nohama... nikdo tu hru takhle nenaplánoval, možná ani nehrál, ale lze to...
věčnost je strašně dlouho stejně jako nikdy... ale mezi tím, mezi tím věčně a nikdy můžeme cokoli... i být blíž než se zdá...
18.01.2015 00:56:37 | zelená víla
Sestřičko vílo to je úžasné,jak krásné je vidět a podílet se na zázracích.Jsi skvělá:-*.
19.01.2015 21:11:00 | Malá mořská víla
ST.
Víš co nevím?
Jak může filozof dělat ve fabrice?Když už není totáč.
16.01.2015 23:23:03 | Malá mořská víla