Anotace: ...vzpomínka na J.P.Ch.
Měl jsi radost z ochutnávání tabáku
smích nad mým "r" nebyl fér
popíjeli jsme neexistující sbírku koňaků
Znal jsi kurz na Londýnské burze
a byl Velkým třeskem
Od těch dob žiju v Bezmezích
vždy žralok s andělem
Směju se, když slyším "La tour 'Eiffel"
a zůstala mi Tvá vůně Francie
Ta pohodová atmosféra z toho přímo čiší...
01.10.2015 22:18:44 | Black Sardinian
parrfém...
13.02.2015 10:24:07 | enigman