Nad kresbou Josefa Čapka

Nad kresbou Josefa Čapka

Anotace: Silný vjem z kresby. Věnuji ji právě tobě Jitoushi :)

V pozdně večerním čase
jal jsem se kreslit
podle knihy Basse.

Na kresbě Josefa Čapka
několik urostlých hochů
v dresech s červenými pruhy,
tahy štětcem zdánlivě jednoduché
přeci dílo hodné mistra – zkrátka
rázem jsem se ocitl
mezi těmi dobrodruhy.

Nechal jsem se předlohou vésti,
snažil se činit podobné tahy,
které vedl tenkrát.
I červená je barvou duhy.
Byť jsem byl sužován nemocí,
rty měl popraskané suchem,
mou mysl opanoval pocit štěstí.
Autor kudlankaW, 14.02.2015
Přečteno 325x
Tipy 14
Poslední tipující: Kyška, A42, MARKO, jitoush, Amonasr, Frr, srozumeni, knihomolka, Avola, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí