Anotace: ...
Cítit svobodu v jediném doteku, pohybu, vůni, chuti, pohledu, zvuku, záblesku. Jen myšlenka na cokoliv z toho může osvobodit. Jedna dokonalá, prolínající se myšlenka. Kdo už svobodný je, myšlenky nepotřebuje. Protože už je tím vším. :O)
16.02.2015 20:35:08 | Tichá meluzína
taky toho součástí nejsem, ale ta báseň stejně jako ta chvíle je úžasná...svobodná...
16.02.2015 15:20:24 | zelená víla
no jestli se houpeš pořád dokolečka tak se připoutat musíš to připouštím:-)
16.02.2015 14:14:50 | střelkyně1