Anotace: rychlosti navzdory...
v neděli mě nenarozené koňské mimino koplo do dlaně... zjemněla jsem... a pohladila... Viky vydrž, ještě chvilku a ty její hebké oči mi pohladili... Kateřinka skotačí, že musí porod vidět... mamíííí budu tady... jojo, to víš že jo... Ajina tam bezelstně běhá a já si říkám, ty koni jeden koní, jestli ji kopneš ucítíš, co je to msta... :-) zatím ji žádnej nekopnul... dnes mi kamarád vařil kafe a říká, hele je jí jedenenáct, Stelle budou dva... a??? myslíš vážně, že k moři pojede s námi?? nepochybuju... nech ji doma... nikdy... zvládne to?? neřídí, zvládne... a co když... nebude žádný když... Pavel, ale?? není žádný ale.. a jestli jo, tak při mně... zvládneš to Eví?? ... ještě smetanu ... Evo?? dneska si dám cukr.. ty?? joo hodně cukru... Eví?? vidíš jí?? je v pohodě, je stejně závislá jako já a bude tady se mnou... Evi, ne... DOSt... a jeho oči zněžněly... chytám ho za bradu se slovy dost... A proč to říkám?? protože ji miluju... :-)))
24.03.2015 00:17:49 | zelená víla
Asi proto se říká,že ve víně je pravda.Průhledná a čistá, jako Tvá Mineré:-).
02.03.2015 20:04:46 | Malá mořská víla
Úžasně dovedeš čtenáře vtáhnout do světa své fantazie a provést ho jím tak, že nadhozený děj, příběh či jen sled obrazů plasticky prožívá.
01.03.2015 23:30:21 | Špáďa