Anotace: ...
Zrozena znovu.
Vyňata z formy, znovu na začátku.
Otevírá zaslepené oči kotěte.
Pozoruje okolí.
Je v bezpečí.
Je o ni postaráno.
Sílí.
Už nemusí bojovat.
Není zač se prát.
Energie neprchá v boji.
Už se nemusí bát.
Nemusí vysvětlovat, omlouvat se.
Nejde to.
Je a rozkoukává se.
Roste do svobody a lásky.
S radostí.