Anotace: .. věnováno šaškům a zneuznaným narcisům
a nyní čestné kolo
ať každý obdivuje
tvou cestu k vítězství!
šašci tleskejte!
ještě je cítit teplá krev
hry na pokrok
vyhrává silnější
pravda se v koutě
zmateně choulí
a pouze publikum
vzrušeně tleská
a skanduje
více krve
více krve!
Takové bušivě naléhavé. Na mě možná až trochu moc. Ale uznávám, téma ze života to je.
03.04.2015 20:45:25 | A42
někdy život píše skoro sám.. děkuju za koment, potěšil..
03.04.2015 20:48:23 | Amelie M.
To máš pravdu. Server už trochu zrychlil, tak píšu. Já jsem sem vlastně taky nedávno umístila takové neveselé téma, co život napsal.
Tak aby bylo co nejméně těch tleskajících šašků, živé vody pro narcisy. ;-)
03.04.2015 20:58:02 | A42
kéž by.. nakonec.. oni narcisové si vystačí i s vlastním poplácáváním.. ;)
03.04.2015 21:44:01 | Amelie M.