jen se tak natáhnout do ní...
Anotace: takový způsob života nezevšední...
nedokážu
obětovat svěží pel
přítomného okamžiku
práci rukou nebo mozku
rád dopřávám
svému životu
široký prostor
usazen
ve vaně zahradní
pohroužen snící
pokuřující
v takových prodlevách
vnitřně rostu
jak zrno v noci
není to čas
kterým bych život šizel
jen přesahuje
vyměřený příděl
mé dny nenesou jména
od dávných předků
nic je netříští do hodin
žádné tikání chronometru
včerejšek je vzadu
zítřek vpředu
a teď nade mnou
lidem se možná zdá
že jsem lenošivý
ale ne tak pro ni
přisedla ke mě
opřela se zády
jen tak líně
skutečnost totiž je
přirozeně
velmi klidná
a netečnost
mi nevytýká
Přečteno 370x
Tipy 31
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, bogen, Malá mořská víla, aravara, Frr, AndreaM, Amonasr, MARKO, Jort, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)