Anotace: se zálibou v zemních pracích...
směju se , jedna moje zlatá holka leží na křesle, je skoro hluchá a ta druhá mává ocasem, přivlastňuje si mě a slyší... žárlí na sebe, jedné stačí křeslo , druhé jen celá já... nějak moc si najednou uvědomuji stárnutí, ona ta jedna je hluchá... ta co odkrývala světy kolem, ta, co objevovala a nacházela... najednou je tu mám vedle sebe, jednu, co jsou ji dnes dva.. a tu druhou, co skoro dvanáct.. odlišné přesto podobné... dívám se doprava a doleva.. na každou zvlášť... miluju je... asi z nich fyzicky nezbude nic, ale to něco obě umí, sice každá jinak, ale umí... jen prosím tam někam ať Ája to letošní moře a třeba naposledy dá.. prosím...
20.05.2015 00:28:57 | zelená víla
To je opravdu dobrá otázka:Co tu po nás vlastně zůstane?
Docela dobrou odpověď vysílali na HBO, děsivé prognózy, ovšem s nadějí na vzkříšení.
07.05.2015 22:45:55 | Malá mořská víla