Anotace: jooo...viz níže...
k nožům mám velký respekt... partner má zálibu v nožířství, velkou, dělá je... puntíčkářsky každý vymýšlí a pak realizuje... takže já je znám od prvního náčrtu... kdybych mohla řezat vidličkou budu šťastnější, nože mi přijdou moc ostré... taky mám ty svoje tupý a velmi velmi nekvalitní :-)))hovoří tak profík... já je mám tak ráda... partner spolupracuje s jedním mužem, co byl léta ve francouzské legii a to je síla, co spolu vykoumají... tam už je to na ostří nože... vykovala jsem si jeden z péra z gauče, strávila jsem tím dva dny... je můj, je tupej, je skvělej... :-) ale v kabelce ho nenosím :-)) a každý klient se mu směje... joo joo jen ať se směje :-)))
09.08.2015 00:54:29 | zelená víla
Být bodnut pohledem a ne kudlou je celkem dobrá varianta. A jak to potom je? Je pohled zbraň, když bodl do živého?
30.05.2015 21:50:04 | A42
Tvá Kashoshem musela být asi pěkně nabroušená Japonka,ocel zakalená:-D.
Jen nevím, zda v hádance jsi cíl,nebo její ochrana,možná nic z toho.:-)
Kdo ví, jaká je ta správná odpověď na otázky, co proletí kolem, jako vržená střenka s ostřím.
Každopádně je k zamyšlení-podumám;-).
30.05.2015 09:51:40 | Malá mořská víla
Jo a ještě mě napadá,nejpelší zbraní ženy, nebude nůž v kabelce, ale smích.
Ve vysokých frekvencích útočníkovi prasknou oba ušní bubínky, což působí nesnesitelnou bolest s trvalými následky.
P.S.poradily mi to kosatky:-D
30.05.2015 10:12:34 | Malá mořská víla