Anotace: ...
Dokonalý svět, sny a plány.
To vše skryto pod rouškou lávy.
Zataveno na věky.
Kde jsem já, v tomto chaosu?
Kde je ten opravdickej svět?
Skryt v iluzi.
V nekonečnu dokonalosti.
Rozpyt v kaňce tuže.
Jak daleko jsem od pravdy.
Pod tíhou plánů, zapomínám žít.
Pod tíhou spánku, zapomínám se probudit.
Tančím v iluzi snů.
Takhleta peřina naplněná iluzemi, mě dusí, ale.
Pod tíhou chtění, nemůžu dýchat.
Otevřete okna, je třeba vyvětrat.
Nehledět na život z oken.
Vpustit život dovnitř.
Vyletět mu vstříc,... a až si rozbijeme hubu pádem na chodník, vstát a jít pěšky.
02.07.2015 00:35:07 | Slav Milo