Piknik u splavu
Malá dívka
navrátivší se od moře
dnes přišla
k nepříliš čisté slezské říčce,
vynikala,
byla okouzlující
zlatá pleť,
za zády hnědá hněď,
úžasná scéna do filmu,
hudební podkres smyčce,
rozhodně bych byl použil.
Slunce nabádá k pohybům,
většina lidí za vidiny příslibů
vyhledává příležitosti k seznámení.
Zanedbaný splav,
pod ním je po kolena vody,
ženy
prsty pročesávají své dlouhé vlasy,
vědomé si toho,
že dávají najevo svody.
Je horko k zalknutí,
ideální konstelace k vzplanutí,
a proč by ne?
Každý z nás je zde host!
Matka s nahými dětmi
vrhá se do proudu,
cítím její pohled letmý…
Jsem plný citu, ba i vášně,
jen jej s nikým nesdílím
to jiní chovají se prostopášně…
Amor přesto střílí,
pod blůzu ženám,
mužům pod košili,
zejména dobrodruhům…
Jako by zdáli
slyším dívčí hlas:
„Dáte si se mnou kávu?“
Rád bych řekl:
„Jistěže, to bych prosil!“
Bylo by to,
bylo,
krásné…
Z jejího doznívajícího hlasu
mě vytrhlo
kvákání žab,
následně i pohled na lotosy!
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Helen Zaurak, A42, Nikita44, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)