Anotace: ...
Snad čekám, až dozní poslední tón,
ne, já se nezlobím,
jen uklidím pár starých vzpomínek
kdy bylo ještě vše
idealizované, včetně Tebe...
... myšlenky i plány na spásu,
hledání cesty do nebe -
všechno to seberu a zahodím,
dřív než to udělá někdo jiný,
zahladím stopy - mistrovsky.
Ne, já se nebojím, vždyť bojuji
s démony každého z nás,
otevírám dveře, kam se nesmí,
a pak...
... svět zahltí mě svým tajemstvím.
Chci ho prozradit a přesto vím,
že nerozumíš, smířila jsem se s tím,
ne, už se nezlobím.
Jen čekám, až dozní poslední tón,
v naději, že má slova jednou
narazí na cosi bytostného v Tobě,
svět se zbláznil a já s ním,
...
tón poslední
...
zvon polední oznamuje půlnoc
a já sním o tom, co by bylo
kdybychom nebyli.