Anotace: ***
v dlaních přinášíš
srdce své
bijící živé
v touhách nedostižné
v ústech sladkost
milosti
dobroty bez konce
a snů k uzoufání
kroky Tě
po cestách vedou
k pramenům
kde nepotkáš faleš
ani zradu
tam přebýváš
s pokojem
co nezná hranic
v komnatách lásky
milování svém ...