Anotace: Jen tak...
Na mou duši
Na psí uši.
Sedí v křesle
Plete ponožky
Pro malé nožky
Její vnučky.
Přede jako kočka
Zavírají se jí očka.
Křížovka ji z rukou padá
Když šlofíka si dává.
Babička naše milá
Své srdce vždy rozdává.
A já ti za to děkuji
A to nejupřímněji!