Anotace: ...nerad bych vítal a uondán
To znám, Marty, v noci ubíhá čas strašně pomalu, člověk neví, co by dělal, když nemůže spát. Ale tvůj důvod nespavosti mě docela pobavil :))
09.08.2015 12:15:34 | iluzionistka
No, lednice vydává táhlý tón, pokud nastavená teplota v mrazničce se z mínus 18 st dostane třeba na mínus šestnáct!!!
A tak jsem nespal od 3 50 do 4 55 hod. Ach jo
Hezký letní den,
usměvavá A
09.08.2015 13:05:24 | kudlankaW
Potvora jedna :))
To je ještě dobrý Marty, já někdy nespím celou noc. Ale chápu, že to je otravný :)
09.08.2015 21:36:01 | iluzionistka