Jiné stoupání
Anotace: ...věnuji té, jež je obratná v jinotajích - tedy básněnce
Kapky deště
o hladinu louží,
tříští se na kapénky...
Za zády mám Ještěd,
nazítří Dar Boží
navštívím.
Když nelze jinak,
stoupat kupříkladu
po stupnici rozkoše,
rty klást na kyprou vnadu,
tak živě, zcela bez retuše,
zdolávám stezky
vedoucí ke skalním vrcholům.
„Mluvíte mi z duše“
řekla polohlasně
mladá žena v kombinéze…
Třeba mě tímto zve
k nezávazné něze?!
Přečteno 456x
Tipy 16
Poslední tipující: bogen, Hesiona-Essylt, MARKO, básněnka, chatter, Kett, A42, AndreaM, Frr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)