Tam v dálce
Den za dnem plyne
Rána jsou stále nepozměněna.
Protivné vstávání
Ranní káva
pasta v hubě.
Každý den jezdím v té
obdélníkové krabici
Jen si tak sedím a
s ostatními pasažéry se řítíme
z kopce.
Vždy na tom kopci
otáčím hlavu do strany.
Žádné stromy
žádné budovy
jen vycházející slunce.
Příroda mi do tváře hledí
a slunce jí na mne svítí.
Tam v dálce je cosi kouzelného
Tam v dálce je šance
touha po něčem lepším
jako obrovský tunel plný záhad
a tajemství,
které je třeba rozluštit.
Den za dnem dál plyne
A já stále čekám na den, kdy najdu klíč od toho tunelu záhad.
A já stále čekám na den,
kdy najdu klíč od toho tunelu záhad.
Komentáře (0)